Ενημερωτικές Συναντήσεις/Εργαστήρια με θέμα: “Φτιάξε το δικό σου Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα”Λάβε μέρος στις Ενημερωτικές Συναντήσεις/Εργαστήρια με θέμα: «Φτιάξε το δικό σου Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα» μέχρι τις 15/12/2017 και μπες στην κλήρωση για ένα Laptop

 

Το Κέντρο Παραγωγικότητας, ως το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, έχοντας επίγνωση της στενότητας των ευκαιριών που παρουσιάζονται σήμερα για εξεύρεση εργασίας, επιδιώκει να παρέχει βοήθεια προς κάθε ενδιαφερόμενο. Γι’ αυτό το λόγο διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικές συναντήσεις σε όλες τις πόλεις, διάρκειας τρεισήμισι (3,5) ωρών, ανοικτές προς όλους.

Ένα στοχευμένο Βιογραφικό Σημείωμα και μία καλά δομημένη Συνοδευτική Επιστολή αποτελούν τις βάσεις για μία επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας που με τη σειρά της μπορεί να εξασφαλίσει στον υποψήφιο το εισιτήριο για την επιθυμητή θέση εργασίας. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, σύμβουλοι, εξειδικευμένοι σε θέματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, θα σας δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές για:

  • Τη δημιουργία ενός αξιόλογου Βιογραφικού Σημειώματος στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος Europass,
  • τη σύνταξη μίας ολοκληρωμένης Συνοδευτικής Επιστολής,
  • τους διάφορους τρόπους αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας, και
  • την επιτυχή αντιμετώπιση μιας συνέντευξης εργασίας.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις πιο πάνω συναντήσεις, οι οποίες θα διεξάγονται σε μόνιμη βάση σε όλες τις πόλεις, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας πατώντας στο κουμπί Εγγραφή που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας αυτής. 

Για περισσότερες πληροφορίες η Σύμβουλος του ΕΚΕ Κύπρου κ. Κατερίνα Κόκκινου, είναι στη διάθεσή σας στο τηλ.: 22 806 141 και email: kkokkinou@kepa.mlsi.gov.cy.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην Ενημερωτική Συνάντηση/Εργαστήριο, πατήστε εδώ, για να δείτε πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη συμμετοχή σας, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

kkokkinou@kepa.mlsi.gov.cy
Από: 2/1/2017  
Μέχρι: 15/12/2017
Registration is CLOSED!


Printer Friendly Version
Αποποίηση

 

 

@Copyright 2005-2016 Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου