Ευκαιρίες Εργοδότησης
Cyprus Recruiter

Το Cyprus Recruiter είναι ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσίων εύρεσης εργασίας και πρόσληψης προσωπικού. Οι εργοδότες μπορούν να ψάξουν για το κατάλληλο προσωπικό χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων βιογραφικών σημειωμάτων που συντηρεί η ιστοσελίδα. Οι αναζητητές εργασίας μπορούν να ψάξουν για εργασία μέσω του online συστήματος της ιστοσελίδας ή να αποθηκεύσουν το προφίλ και το βιογραφικό τους σημείωμα για να τους βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες.

Τελευταία Ενημέρωση: 12/7/2011 1:22:32 μμ
Eures - Η πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα

Η πύλη EURES δημιουργήθηκε προς όφελος των εργαζομένων και των εργοδοτών καθώς και κάθε πολίτη που επιθυμεί να επωφεληθεί από την αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων. Σκοπός της πύλης EURES είναι η ανάπτυξη της επαγγελματικής κινητικότητας. Στην πύλη Eures μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας ή εργοδοτούμενους στην ΕΕ, να πάρετε πληροφορίες για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης σε άλλες χώρες της ΕΕ και για τους συμβούλους Eures στη χώρα σας, να πάρετε συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση εργασίας ή να βάλετε αγγελία για μια κενή θέση στην επιχείρησή σας. Το πρόγραμμα Eures στην Κύπρο το χειρίζεται το Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τελευταία Ενημέρωση: 30/6/2009 11:18:55 πμ
Διαδικτυακό Σύστημα Εγγραφής και Αναζήτησης Κενών Θέσεων Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

To Σύστημα Εγγραφής και Αναζήτησης Κενών Θέσεων Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αποτελεί μια ηλεκτρονική διαδικτυακή πύλη η οποία επιτρέπει την αναζήτηση κενών θέσεων εργασίας, επιτρέπει στα άτομα που είναι εγγεγραμμένα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Εργασίας πρόσβαση στην αίτησή τους για εξεύρεση εργασίας και διεκπεραίωση άλλων δραστηριοτήτων και τέλος επιτρέπει στους εργοδότες την εγγραφή νέας κενής θέσης εργασίας στο σύστημα και επεξεργασία μιας ήδη καταχωρημένης κενής θέσης.

Τελευταία Ενημέρωση: 29/4/2008 12:00:58 μμ
Cyprus Jobs

Η υπηρεσία Cyprus Jobs αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία καταχώρησης κενών θέσεων την οποία προσφέρει η διαδικτυακή πύλη CyprusNet. Η υπηρεσία Cyprus Jobs παρέχει τη δυνατότητα στους εργοδότες να καταχωρίσουν κενές θέσεις εργασίας ή να ψάξουν μέσα από από τα καχωρημένα βιογραφικά σημειώματα για εργοδοτούμενους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους αιτητές εργασίας να καταχωρίσουν το βιογραφικό τους και να ψάξουν για θέσεις εργασίας που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά τους.
Τελευταία Ενημέρωση: 29/4/2008 11:59:38 πμ
Job In Cyprus - Listing Job offers in Cyprus

Μέσω της δωρεάν διαδικτυακής υπηρεσίας Job In Cyprus μπορείτε να ψάξετε για εργασία στην Κύπρο και στο εξωτερικό ή να καταχωρήσετε το Βιογραφικό Σημείωμά σας. Αν είστε εργοδότης μπορείτε να καταχωρήσετε κενή θέση εργασίας ή να αναζητήσετε υπάλληλο.

Τελευταία Ενημέρωση: 29/4/2008 12:00:23 μμ
Jobs Abroad - International Job Opportunities

Τελευταία Ενημέρωση: 28/7/2008 10:28:25 πμ
KarieraCy - Job in Cyprus - Job Search

Η karieracy.com είναι διαδικτυακή πύλη μέσω της οποίας οι υποψήφιοι μπορούν να ψάξουν για κενές θέσεις εργασίαςσε διάφορες ειδικότητες και επιχειρήσεις και οι εργοδότες να βρουν υποψηφίους που ικανοποιούν τα κριτήρια για στελέχωση της επιχειρήσής τους.
Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσα στην πύλη για αποθήκευση των κενών θέσεων που τους ενδιαφέρουν ή να ζητήσουν να ενημερώνονται με μηνύματα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ή στο κινητό τους, έτσι ο υποψήφιος έχει την ευκαιρία της άμεσης ενημέρωσης μόλις φορτώνεται μια θέση στην πύλη.
Ο στόχος της πύλης είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους υποψηφίους, καθώς επίσης και για τους εργοδότες.

Τελευταία Ενημέρωση: 30/3/2010 11:44:40 πμ
Careerjet

Η Careerjet είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας σχεδιασμένη για να κάνει τη διαδικασία εύρεσης θέσεων εργασίας στο ίντερνετ ευκολότερη για το χρήστη. Συγκεντρώνει μία τεράστια επιλογή προσφορών θέσεων εργασίας που είναι διαθέσιμες στο ίντερνετ σε μια εκτενή βάση δεδομένων, συσχετίζοντας τις θέσεις εργασίας που προέρχονται από ιστοσελίδες εταιριών, γραφεία ευρέσεως εργασίας κτλ. Χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο και απλό περιβάλλον διαχείρισης, οι χρήστες μπορούν να "ψάξουν" αυτή τη βάση δεδομένων χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται την κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά. 
Τελευταία Ενημέρωση: 27/11/2014 11:49:54 πμ
Global Recruitment solution

Established in 2004 with headquarters in Cyprus and an office in Malta, GRS is the largest leading international Recruitment, HR and Payroll Solutions consultancy in Cyprus. The GRS team consists of 20 experienced consultants who have un-paralleled expertise and knowledge in offering recruitment and Payroll solutions.
Τελευταία Ενημέρωση: 27/11/2014 12:03:24 μμ
Μέγεθος Σελίδας:Printer Friendly Version
Αποποίηση

 

 

@Copyright 2005-2016 Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου