Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας
Ο Brainy επιστρέφει...για τη «Βραδιά του Ερευνητή 2018»  
H ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας, η εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» πραγματοποιείται φέτος στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λεμεσό.

Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις αφήνουν για λίγο τους χώρους εργασίας τους και παρουσιάζουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμός του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας.

H εκδήλωση της «Βραδιάς του Ερευνητή» είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. H εκδήλωση στην Κύπρο πραγματοποιείται φέτος για δωδέκατη συνεχή χρονιά υπό τον γενικό τίτλο «Human Era Night» και βασικό θέμα την έρευνα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» θα φιλοξενηθεί στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 17.00 μέχρι τις 24.00, με ελεύθερη είσοδο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία μέσα από θεατρικά και μουσικά δρώμενα και με συμμετοχή σε πειράματα, παιχνίδια, συζητήσεις και διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» θα ανακοινωθούν σύντομα.

 
Σχετική Ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ
Κατηγορία: Χρηματοοικονομικά, Παραγωγικότητα, Έρευνα και Καινοτομία
Υποκατηγορία: Έρευνα και Καινοτομία
Από: 28/9/2018  
Μέχρι: 28/9/2018Τελευταία Ενημέρωση: 10/9/2018 10:03:53 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ