Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS)
Ανοικτή Ημερίδα CYStandarDay 2018  

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο έντιμος Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κικούλα Κότσαπα.

Για δεύτερη χρονιά ο CYS θα βραβεύσει μέσω του σχεδίου βραβεύσεων εξωτερικών συνεργατών, εξωτερικούς του συνεργάτες για τη συνολική προσφορά τους στην Τυποποίηση. Η βράβευση αφορά τις κατηγορίες «Εθνικός Αντιπρόσωπος» και «Μέλος Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής».

Όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναγνωστεί το Παγκόσμιο μήνυμα των Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης για τους εορτασμούς της εν λόγω ημέρας, το οποίο φέτος έχει ως κεντρικό θέμα «Τα Διεθνή πρότυπα και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις από Λειτουργούς του CYS για:

  • Το Εθνικό Σύστημα Τυποποίησης και τη διασύνδεση του με το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό και Διεθνές
  • Τη λειτουργία των Εθνικών και Αντανακλαστικών Επιτροπών Τυποποίησης και την αντιπροσώπευση στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Τεχνικές Επιτροπές Τυποποίησης.

Στο σημείο αυτό εξωτερικοί συνεργάτες του CYS θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εισηγήσεις επί του θέματος, καθώς επίσης και να απαντήσουν σε τυχόν απορίες/ερωτήματα που θα προκύψουν από το κοινό.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ανώτερα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εκπρόσωποι από Οργανώσεις και φορείς του ιδιωτικού τομέα, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες συνεργάτες του Οργανισμού από όλους τους τομείς της οικονομίας και κοινωνίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Σχετική Ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ
Κατηγορία: Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Υποκατηγορία: Δια Βίου Μάθηση
Από: 4/10/2018  
Μέχρι: 4/10/2018
programma
programmaΤελευταία Ενημέρωση: 14/9/2018 3:53:48 μμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ