Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS)
Ημερίδα: «Έξυπνη Πόλη – Ευκαιρίες και Προοπτικές»  
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης ως ο Εθνικός Φορέας Τυποποίησης συνδιοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα "Έξυπνη Πόλη-Ευκαιρίες και Προοπτικές" την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018,ώρα 09:00-15:00, στο Αμφιθέατρο Κεντρικών Γραφείων Cyta, στη Λευκωσία.
 
Μέσα από την εν λόγω Ημερίδα οι συμμετέχοντες δύναται να εφοδιαστούν με  τους κατάλληλους μηχανισμούς οι οποίοι δύναται να βοηθήσουν αποτελεσματικά την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τις Δημόσιες υπηρεσίες να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο ώστε να πετύχουν την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα τους.
 
Οι πόλεις μας είναι θύλακες καινοτομίας ,οδηγοί της οικονομίας και ο τόπος που προάγονται πλούτος και θέσεις εργασίας, χρέος μας λοιπόν είναι να αγωνιστούμε και και να αναπτύξουμε «Έξυπνες και Βιώσιμες πόλεις»!!!!!!!
Η ημερίδα «Έξυπνη Πόλη – Ευκαιρίες και Προοπτικές» πραγματοποιείται με στόχο τον εντοπισμό των ψηφιακών αναγκών των Δήμων της Κύπρου και τη διερεύνηση  συνεργασιών μεταξύ των  ενδιαφερόμενων φορέων για υλοποίηση σχετικών έργων.
Κατά τη διάρκειά της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια αναφορικά με τη βελτιστοποίηση λειτουργιών, τη μείωση του κόστους και την εξυπηρέτηση του πολίτη και θα αξιολογηθούν εισηγήσεις για τη διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικής και σχεδίου δράσης με βάση εφαρμοσμένα παραδείγματα και διεθνή πρότυπα.
Σχετική Ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ
Κατηγορία: Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Υποκατηγορία: Δια Βίου Μάθηση
Από: 20/3/2018  
Μέχρι: 20/3/2018Τελευταία Ενημέρωση: 15/3/2018 10:23:50 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ