Άλλοι Διάφοροι Οργανισμοί
Copernicus Training and Information Session  

Μέσα στα πλαίσια της ενίσχυσης της αξιοποίησης του προγράμματος Copernicus στην Κύπρο θα διοργανωθεί παράλληλα με το συνέδριο RSCy2018, η ενημερωτική ημερίδα ‘’Copernicus Training and Information Session’’ από την Επιτροπή Copernicus της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το Cyprus Remote Sensing Society και το Ερευνητικό Κέντρο ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ στο πλαίσιο του προγράμματος EXCELSIOR. Η ημερίδα θα διοργανωθεί στις 27 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Aliathon Holiday Village στη Πάφο.


Στο Copernicus Training and Information Session θα γίνει ενημέρωση των εθνικών ενδιαφερομένων (δημόσιο, ακαδημαϊκό και ιδιωτικό τομέα) για τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα Copernicus στην παρατήρηση της γης από το διάστημα, το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί και ποια είναι τα οφέλη από την αξιοποίηση του. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν αποκλειστικά από εκπροσώπους της Επιτροπής Copernicus και η συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων θα είναι δωρεάν.

 

Εγγραφή στην ημερίδα μέσω του συνδέσμου http://www.copernicus.eu/infosession-cyprus, μέχρι τις 20 Μαρτίου, 2018 όπου μπορείτε επίσης να βρείτε και το προκαταρκτικό πρόγραμμα της ημερίδας.


Cyprus Remote Sensing Society

Σχετική Ιστοσελίδα: ---
Κατηγορία: Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Υποκατηγορία: Δια Βίου Μάθηση
Από: 27/3/2018  
Μέχρι: 27/3/2018Τελευταία Ενημέρωση: 20/3/2018 9:34:34 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ