Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου
Ζήσε την αλλαγή της ψηφιακής εποχής στο Τhe Mall of Cyprus!  
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16:00 με 18:00  η Εκστρατεία«Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά» έρχεται στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική εκπομπή, αφιερωμένη στις ψηφιακές τεχνολογίες.
 
Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τον δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό Super Fm 104.8, διοργανώνει ένα ζωντανό δίωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών.
 
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού Τζωρτζίνα Ποταμίτου και Κώστας Γαλάτης θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους του ΤΗΕ και του Ψηφιακού Πρωταθλητή για τις επιδόσεις της Κύπρου στην ψηφιακή εποχή, τις διαθέσιμες κρατικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και για τις δράσεις που υιοθετεί η πολιτεία σχετικά με την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων.
 
Ο κόσμος που θα βρεθεί στο The Mall of Cyprus, αλλά και όσοι συντονιστούν στον Super Fm το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν επίσης για τους στόχους και τις δραστηριότητες της Εκστρατείας «Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά».
 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
 
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και την εκστρατεία «Συνδέσου ψηφιακά!Εύκολα και απλά» μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.ecyprus.gov.cy και στα τηλέφωνα 22875561 και 96108454.
Σχετική Ιστοσελίδα: ---
Κατηγορία: Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Τεχνολογίες Πληροφορικής
Από: 3/11/2017  
Μέχρι: 3/11/2017Τελευταία Ενημέρωση: 2/11/2017 8:29:09 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ