Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Χρηματοδότηση έργων ΑΠΕ και ΕΞΕ από τραπεζικά ιδρύματα - Σχέδιο «Εξοικονομώ Αναβαθμίζω στις κατοικίες  
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), στα πλαίσια των διαλέξεων για το περιβάλλον και την ενέργεια, διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Χρηματοδότηση έργων ΑΠΕ και ΕΞΕ από τραπεζικά ιδρύματα - Σχέδιο «Εξοικονομώ Αναβαθμίζω στις κατοικίες» την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 15:30-17:30, στα γραφεία της ΟΕΒ, στη Λευκωσία.
 
Εισηγητές της διάλεξης είναι ο κ. Νίκος Γιαμπίδης, Ανώτερος Λειτουργός Δανείων, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο Δρ Κωνσταντίνος Βραχίμης, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Προϊόντων Λιανικής, Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και ο κ. Ανδρέας Λιζίδης, Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών, Υπηρεσία Ενέργειας, ΥΕΕΒ&Τ. Τα βιογραφικά σημειώματα των εισηγητών επισυνάπτονται.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, μέχρι τις 5 Μαρτίου, σε αυτό τον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/hviyBPttCqN0tw4w2
 
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των γενικότερων δράσεων που αναλαμβάνει η ΟΕΒ και αποβλέπουν στη διασφάλιση έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τρέχοντα ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα.

 
Σχετική Ιστοσελίδα: ---
Κατηγορία: Χορηγίες, Χρηματοδοτήσεις και Επιδόματα
Υποκατηγορία: Ευκαιρίες Συμμετοχής σε Κοινοτικές Πρωτοβουλίες και Προγράμματα
Από: 7/3/2018  
Μέχρι: 7/3/2018Τελευταία Ενημέρωση: 23/2/2018 11:18:28 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ