Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ETEK)
3η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΥΚ και ΕΤΕΚ «Subsea Oil and Gas Production: From the seabed to the surface»  

Η ανεύρεση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ και η προοπτική εμπορικής εκμετάλλευσης τους αποτελεί αναντίλεκτα ένα κορυφαίο ζήτημα στην νεώτερη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι γεγονός πως εν πολλοίς η βιομηχανία εντοπισμού, εξόρυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων είναι κάτι νέο για τον μέσο Κύπριο μηχανικό. Στα πλαίσια αυτά το ΕΤΕΚ και η Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου (CHC) συνεχίζουν την σειρά διαλέξεων που εγκαινίασαν τον Μάιο του 2017 με στόχο την ενημέρωση των μηχανικών και οποιονδήποτε άλλων ενδιαφερόμενων στο θέμα του εντοπισμού, εξόρυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

 

Η 3η διάλεξη της σειράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ώρα 16:30 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΤΕΚ στη Λευκωσία θα έχει θέμα «Subsea Oil and Gas Production: From the seabed to the surface».

Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο Δημήτρης Φεσάς, μηχανικός και εκτελεστικός διευθυντής της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου. Η διάλεξη, η οποία θα είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή, (ηλεκτρονικά) μέχρι και τις 16.10.2017 στο https://goo.gl/forms/1WRP6xIODdybeopq2

 

Σχετική Ιστοσελίδα: ---
Κατηγορία: Γεωργία, Κτηνοτροφία, Φυσικοί Πόροι και Περιβάλλον
Υποκατηγορία: Ενέργεια
Από: 19/10/2017  
Μέχρι: 19/10/2017Τελευταία Ενημέρωση: 5/10/2017 12:19:20 μμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ