Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ETEK)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ Αγοράζοντας ένα ακίνητο με ασφάλεια  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Αγοράζοντας ένα ακίνητο με ασφάλεια (Με το κλειδί και τον τίτλο στο χέρι)

 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ) και το ΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Αγοράζοντας ένα ακίνητο με ασφάλεια (Με το κλειδί και τον τίτλο στο χέρι).”

 

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους στα ζητήματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά ενός ακινήτου με ασφάλεια. Η γνώση και η τήρηση των διαδικασιών και προϋποθέσεων αδειοδότησης, υλοποίησης και έγκρισης της υλοποίησης μιας ανάπτυξης, καθώς επίσης και της εγγραφής των μονάδων, της χωρίς προβλήματα ταχείας έκδοσης και μεταβίβασης των τίτλων, είναι απαραίτητη για την ασφαλή αγορά ενός ακινήτου. Κατά την εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν Διαδικασίες Πολεοδομικής Αδειοδότησης, τη σημασία τήρησης των πολεοδομικών/οικοδομικών όρων σε μια ανάπτυξη, το ρόλο των οικοδομικών αρχών στην χωρίς προβλήματα ταχεία έκδοση και μεταβίβαση των τίτλων ακινήτων και τις προϋποθέσεις έκδοσης και μεταβίβασης τίτλων ακινήτων. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση η οποία είναι ανοικτή, απευθύνεται στο κοινό και σε επαγγελματίες ανάπτυξης/ αγοράς ακινήτων.

 

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 8) Λευκωσία, από τις 16.00 μέχρι τις 19.00. Χορηγός της εκδήλωσης είναι οι ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ. Την πρόσκληση της εκδήλωσης η οποία περιλαμβάνει και το σχετικό ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να την βρείτε εδώ.

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά πριν τις 19.10.2018 στο https://goo.gl/forms/PGoPFbbqiWlK7JxM2
 

Σχετική Ιστοσελίδα: ---
Κατηγορία: Άνθρωπος, Οικογένεια, Εκκλησία και Κύκλος Ζωής
Υποκατηγορία: Γη και Κατοικία
Από: 24/10/2018  
Μέχρι: 24/10/2018Τελευταία Ενημέρωση: 5/10/2018 9:26:05 πμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ