Ανοικτά Σχολεία Δήμων
Τα Ανοικτά Σχολεία Δήμων, σε συνεργασία με το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ανακοινώνουν τη διοργάνωση διαφόρων προγραμμάτων κατάρτισης που αφορούν στην: 
  1. Εκμάθηση των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων
     
  2. Ασφαλή χρήση του Διαδικτύου
     
  3. Ηλεκτρονική υποβολή της Φορολογικής Δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού για το έτος 2017 μέσω του Συστήματος TAXISnet
     
  4. Εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων, με έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του
Όλα τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις και θα απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και προς κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι ημερομηνίες, ώρες και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων παρουσιάζονται στο Ημερολόγιο Προγραμμάτων. Πατώντας στον τίτλο του κάθε προγράμματος μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα. Πατώντας εγγραφή από το σημείο αυτό μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα παρουσιαστεί. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές και τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 22806122.

Για να μεταβείτε στο Ημερολόγιο Προγραμμάτων κάνετε κλικ εδώ.
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19/9/2018 2:54:17 μμ
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2016

      

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ