Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου
Πρόγραμμα κατάρτισης: Δώστε στους πελάτες σας αυτό που θέλουν (Εξυπηρέτηση πελατών)  
Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει την διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο ‘Δώστε στους πελάτες σας αυτό που θέλουν (Εξυπηρέτηση πελατών)’. Η διάρκειας του προγράμματος ανέρχεται στις 7 ώρες και θα διεξαχθεί στις 14 και 15/5/2019 από τις 8.30 πμ μέχρι 4.30 μμ στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία.
 
Στο πρόγραμμα κατάρτισης γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων στα πλεονεκτήματα της πελατοκεντρικής προσέγγισης, της σωστής ενημέρωσης του πελάτη, της εφαρμογής αποτελεσματικών τεχνικών ποιοτικών πωλήσεων και τρόπων σωστής εξυπηρέτησης, για αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει την έννοια της ποιοτικής εξυπηρέτησης ώστε να εκπροσωπούν επαγγελματικά τον οργανισμό στον οποίο ανήκουν, να αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα τις ανάγκες των ανθρώπων, τους οποίους εξυπηρετούν, να χειρίζονται αποτελεσματικά δύσκολους πελάτες και να αντιμετωπίζουν εύστοχα τα παράπονα και τις αντιρρήσεις.
 
Το πρόγραμμα ‘Δώστε στους πελάτες σας αυτό που θέλουν (Εξυπηρέτηση πελατών)’ απευθύνεται σε Στελέχη, των οποίων η καθημερινότητα περιλαμβάνει τη διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών ή άτομα που έρχονται σε επαφή με το κοινό. 

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτημένους τους, καθώς και ανέργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προυποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.   
 
Δικαίωμα Συμμετοχής       Επιχορήγηση της ΑνΑΔ             Πληρωτέο ποσό  
€130,00 το άτομο                   €104,00                                           €26,00 το άτομο 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Yπεύθυνο του Προγράμματος κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy.

 
Σχετική Ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ
Κατηγορία: Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Υποκατηγορία: Δια Βίου Μάθηση
Από: 14/5/2019  
Μέχρι: 15/5/2019Τελευταία Ενημέρωση: 12/3/2019 1:13:18 μμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ