Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου
Έναρξη Επιχορηγημένου προγράμματος κατάρτισης με τίτλο "Αποτελεσματικός Πωλητής"  
Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει την διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο ‘Αποτελεσματικός Πωλητής’ διάρκειας 7 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 29/11/2018 από τις 8.30 πμ μέχρι 4.30 μμ στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία.

Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί, ίσως, το πιο νευραλγικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ένας πωλητής για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να εφαρμόζει δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και πειθούς συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και πώληση των προϊόντων στα οποία στοχεύει. 

Το πρόγραμμα ‘Αποτελεσματικός Πωλητής’ απευθύνεται σε επαγγελματίες που  ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικοιύ (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτημένους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προυποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.   
 
Δικαίωμα Συμμετοχής       Επιχορήγηση της ΑνΑΔ         Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ 
€90,00 το άτομο                   €72,00                                   €18,00το άτομο 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Yπεύθυνο του Προγράμματος κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy.
 
Σχετική Ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ
Κατηγορία: Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Υποκατηγορία: Δια Βίου Μάθηση
Από: 29/11/2018  
Μέχρι: 29/11/2018Τελευταία Ενημέρωση: 8/11/2018 3:11:24 μμ
Πύλη "Ενημέρωσέ με"  - Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης
Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ