1. Εγγραφή Νέου Χρήστη:

Για να εγγραφείτε ως νέος χρήστης του "Ενημέρωσέ με" πατήστε Εγγραφή για να μεταφερθείτε σε μία νέα σελίδα όπου θα καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε θα τύχουν της κατάλληλης προστασίας και δε θα δοθούν σε άλλους.

Οι κωδικοί πρόσβασής σας (το Username και Password), τους οποίους θα χρησιμοποιείτε για να κάνετε Login στην ΚΥΠΕΠ, θα σας αποσταλούν στο Email σας.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, στο email που θα σας αποσταλεί, θα πρέπει να κάνετε κλικ στη σύνδεση ενεργοποίησης.

1.1 Προφίλ Χρήστη

 • Όνομα: Καταχωρίστε το όνομά σας.

 • Επώνυμο: Καταχωρίστε το επώνυμό σας.

 • Τηλέφωνο: Καταχωρίστε τον αριθμό επικοινωνίας σας.

 • Οργανισμός: Καταχωρίστε το όνομα του οργανισμού σας.

 • Τίτλος Θέσης: Καταχωρίστε τον τίτλο της θέσης που κατέχετε στον οργανισμό.

 • Χώρα: Επιλέξετε χώρα καταγωγής από τις επιλογές που δίνονται.

 • Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερωτικά Δελτία: Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο Κέντρο Μηνυμάτων σας ενημερωτικά δελτία σχετικά με το "Ενημέρωσέ με" που θα σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα, εξελίξεις και προσθήκες στο "Ενημέρωσέ με", βάλτε √ στο κουτάκι.

1.2 Στοιχεία Εγγραφής

 • Username: Καταχωρίστε το username, το οποίο επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στο "Ενημέρωσέ με".

 • Password: Καταχωρίστε το password, το οποίο επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στο "Ενημέρωσέ με".

 • Επιβεβαίωση Password: Καταχωρίστε και πάλι το password, το οποίο επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στο "Ενημέρωσέ με".

 • Email: Καταχωρίστε τη διεύθυνση του προσωπικού σας Email. Προσέξτε ούτως ώστε να είναι ορθή, αφού εδώ θα σας αποστέλλονται τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, πατήστε Δημιουργία Χρήστη.

Επαναφορά: Αν επιθυμείτε να καθαρίσετε τα πεδία που συμπληρώσατε, για να καταχωρίσετε νέα στοιχεία, πατήστε Επαναφορά.

Ακύρωση: Αν επιθυμείτε να μην προχωρήσετε σε εγγραφή, πατήστε Ακύρωση.

2. Εγγεγραμμένος Χρήστης

2.1. Εισαγωγή:

Ως μέλος του"Ενημέρωσέ με" μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες ή υποκατηγορίες θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, καθορίζοντας το δικό σας πεδίο ενδιαφερόντων (για σχέδια χορηγιών, ευκαιρίες κατάρτισης, ευκαιρίες εργοδότησης, κτλ.). Με βάση τις επιλογές σας θα λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσωπική ενημέρωση για τα ενδιαφέροντά σας για όλα τα Τμήματα του Δημοσίου, του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους Φορείς.

2.2 Το Προφίλ μου

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε το προφίλ που δημιουργήσατε ως χρήστης κατά την εγγραφή σας. Επίσης μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας, όπως για παράδειγμα πότε δημιουργήθηκε κτλ.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποια από τα στοιχεία στο Προφίλ Χρήστη πατήστε Επεξεργασία.

Όταν τελειώσετε με την αλλαγή των στοιχείων σας, πατήστε Αποθήκευση ή αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές πατήστε Ακύρωση.

2.3 Τα Ενδιαφέροντά μου

Στη σελίδα αυτή θα επιλέξετε για ποιες κατηγορίες ή υποκατηγορίες σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημέρωση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο από την υπηρεσία "Ενημέρωσέ με". Θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ στο κουτί δίπλα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (δεν χρειάζεται save ή κάτι άλλο), ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο όταν ανανεώνεται ή εισάγεται νέα πληροφορία του άμεσου ενδιαφέροντός σας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν όλα τα θέματα μιας κύριας κατηγορίας, είναι αρκετό να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι της συγκεκριμένης κατηγορίας.

2.4 Αλλαγή Password

Στη σελίδα αυτή έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το password σας.

 • Password: Καταχωρίστε το υφιστάμενο password σας.

 • Νέο Password: Καταχωρίστε το νέο password που επιθυμείτε να έχετε.

 • Επιβεβαίωση Νέου Password: Καταχωρίστε το νέο password.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε Αλλαγή Password.

Για να ακυρώσετε την αλλαγή, πατήστε Ακύρωση.

2.5 Κέντρο μηνυμάτων:

Στο Κέντρο Μηνυμάτων μπορείτε να βρείτε όλα τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί ή ληφθεί μέσω του λογαριασμού σας.

Εισερχόμενα / Εξερχόμενα: περιέχονται όλα τα μηνύματα που έχουν σταλεί προς και από το λογαριασμό σας. Όλα τα νέα μηνύματα εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα. Κάνοντας κλικ σε κάποιο μήνυμα εμφανίζονται αναλυτικά τα στοιχεία του.

Αν επιθυμείτε να διαγράψετε κάποιο από τα μηνύματα στα Εισερχόμενα / Εξερχόμενα, πατήστε Διαγραφή ξεχωριστά για το κάθε μήνυμα. Τα μηνύματα που διαγράφετε μεταφέρονται στον Κάλαθο, δε διαγράφονται δηλαδή εντελώς από το λογαριασμό σας, για να γίνει αυτό ακολουθήστε τη διαδικασία που αναφέρεται πιο κάτω.

Κάλαθος: Εδώ μεταφέρονται όλα τα μηνύματα, τα οποία έχετε επιλέξει να διαγραφούν από τα Εισερχόμενα / Εξερχόμενά σας. Για να τα διαγράψετε εντελώς από το λογαριασμό σας πατήστε Άδειασμα Καλάθου. Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε ένα μήνυμα από τον κάλαθο πίσω στα Εισερχόμενα / Εξερχόμενά σας πατήστε Επαναφορά ξεχωριστά για το κάθε μήνυμα.

Κωδικός Μηνύματος: Αν θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο μήνυμα από τα Εισερχόμενα / Εξερχόμενά σας, τότε καταχωρίστε τον κωδικό του μηνύματος που ψάχνετε και πατήστε Αναζήτηση. Στα Αποτελέσματα Αναζήτησης θα εμφανιστεί το μήνυμα που ψάχνετε (το κάθε μήνυμα έχει το δικό του, μοναδικό κωδικό). Χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπορείτε να διευκολυνθείτε στην αναζήτηση και την ανεύρεση ενός συγκεκριμένου μηνύματος.

 Αποποίηση

© Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου 2014

         

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ